Znaménko na prsu

Dobrý den, na pravém prsu mám hned u dvorce znaménko-pihu. Je nevystouplá-viz obrazek a mám ji celý život tak už ji nějak nevnímám a nevadí mi. Nyní jsem ale v 7.měsíci těhotenství, tak se chci zeptat jestli u kojení nebude vadit, jestli nebude moc drážděná. Vím, že ted už je pozde to řesit,kdysi jsem se jedné dermatoložky ptala a řekla mi, že to nevadí, ale paní doktorka mě tehdy moc nevnímala a neměla čas.

Odpověď odborníka:

Tento typ znaménka nyní nebezpečný, ale samozřejmě opakované dráždění úplně vhodné není. Odstranění v 7. měsíci těhotenství nedoporučuji, spíše by bylo vhodné třeba 1x za půl roku znaménko zkontrolovat u dermatologa.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Snížit rizika spojená s cílenou léčbou může i sám pacient
Články: Snížit rizika spojená s cílenou léčbou může i sám pacient
Ačkoliv je biologická léčba...
Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Články: Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Myslíte si, že rýmu stačí...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mléčný a trvalý chrup
Články: Mléčný a trvalý chrup
Lidé mají zuby dětské...
Lidé s depresemi více kouří
Články: Lidé s depresemi více kouří
Někteří odborníci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: