Znaménko odtraněné laserem, repigmentace

Dobrý den, zasílám foto znaménka před odstranění laserem, a mesíc po zákroku začalo docházek repigmentaci. a dost me to znepokojuje. Laserem už to doodstranovat nechci, spíše přemyšlím že místo nechám už radeji vyjmout chirurgicky. Myslíte že bych měl ale chvili počkat až se znaménko zvetši na puvodní velikost???...přeci jenom ted nemá ani 2mm dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Danieli! Doporučuji co nejdříve prohlídku kožním lékařem, který rozhodne o vhodném dalším postupu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: