Znaménko po laseru

Dobrý den, nechala jsem si odstranit vystouplé světlé znaménko laserem, asi po půl roce se mi v místě znaménka objevili hnědé tečky. Nejedná se o nic nebezpečného?

Odpověď odborníka:

zdravím., to že se vrací i před jizvu pigment je poměrně časté, není to známka ničeho špatného, asi byla zásoba melaninu ve znaménku veliká.Zajděte si k chirurgovi na kontrolu

MUDr. Romana Nyklová Skřivánková
MUDr. Romana Nyklová Skřivánková

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá ordinace chorob kožních a pohlavních, laserové pracoviště

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: