Znaménko se stroupkem

Mám na vás otázku týkající se podezřelého znaménka. Asi před rokem se mi na lokti udělalo znaménko se stroupkem. Včera se mi z něj sloupl ten stroupek. Repektive to vypadalo jen jako vstrva kůže. Trpím lupénkou a ty odloupnuté kousky vypadaly stejně, jako když se mi loupe kůže z lupénky. Znaménko teď vypadá jen jako tmavší skvrna. Už ani nevystupuje nad povrch kůže - viz. foto. Mám se tohoto útvaru obávat? Ráda bych si zašla na kontrolu k lékařce, ale jsem v zahraničí a vrátím se až za tři měsíce. Tak se chci jen zeptat, zda mám být nervózní. Děkuji za odpověď Alžběta

Odpověď odborníka:

Omlouvám se za pozdní odpověď, dotaz byl ke mě až nyní přesunut. Podle přiložené fotografie nevypadá kožní útvar nějak podezřele, 3 měsíce do kontroly lékařem to jistě počká. Nemusíte se bát.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: