Znaménko u genitálií!!

Dobrý den paní doktorko.. Nejsem si jistá,ale mám pocit že to mám od mala... Přímo vedle pochvy(spíše u konce směrem ke konečníku) mám znamínko vystouplé.. nikdy mi tam nijak nevadilo.. ale v poslední době nějakých pár dní mi dělá potíže..je hodně citlivý na dotek,někdy i bolí když jsem na wc....chci se zeptat zda se i takový zákrok dá provést, že by se \'znaménko\' dalo odstranit .. Je mi 18 let a zrovna s tímto se mi ke své gynekoložce nechce..leze mi na obtíž..musím dbát více opatrnosti při holení a to taková legrace není no..děkuji vám za odpoved a preji příjemný večer.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, znaménko se určitě odstranit dá. Záleží na tom jaký druh znaménka to je. My odstraňujeme znaménka chirurgicky nebo laserem. Zákrok se provádí v lokální anestezii, aby to nebolelo. Nemějte strach a projev si nechte odstranit. Bude to pro vás určitě příjemnější. Odstranění je možné ve specializovaných kožních ambulancí nebo na chirurgii. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: