Znaménko v intimní oblasti

Dobrý den, v intimní oblasti mám mateřské znaménko. Před časem jsem se do něj řízná. Chci s tím jít k lékaři, ale myslím že se tam hned tak nedostanu. Proto bych se chtěla zeptat jestli by mohlo být znaménko nějak ohrožující... Posílám foto a omlouvám se že není kvalitnějśi.

Odpověď odborníka:

Makroskopicky se jeví névus klidný, k objektivnějšímu zhodnocení by bylo potřebné doplnění vyšetření dermatoskopem. Jednorázové poranění obvykle neznamená výraznější riziko možného nádorového zvrhnutí.

MUDr. Jaroslav Urbánek
MUDr. Jaroslav Urbánek

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: soukromá kožní ambulance, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: