Znamínko

Dobrý den, při holení jsem se dvakrát řízla do znamínka, ze kterého mi začala téct krev. Chtěla bych se zeptat, jak moc nebezpečné je říznout se do znamínka. Mám si ho nechat raději odstranit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemusíte se jistě obávat žádné vážné komplikace, ale pokud by se toto poranění znaménka mělo opakovat, pak by bylo vhodnější jeho odstranění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: