Znovuvytvoření mozkového nádoru

Dobrý den v roce 94 mi byl částečné odeperován nezhoubný mozkový nádor. V současné době občast trpím, cca 1x měsíčně,brněním až znecitlivěním pravé ruky na pár vteřin, kdy v ruce zcela nic neudržím a nelze s ní hýbat. Je možné že zbylý nádor začína opět růst? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyloučit to samozřejmě nelze. Proto bych doporučoval neokládat návštěvu u lékaře - neurologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: