Zodac kapky

dobri den chtela jsme se zeptat davam dceře probioticke kapky už asi 5 měsic mae po silnych atb a mame dost slabou imunitu bereme i rybomunyl ale mame prujem mužu davat i nutrolin-B aby jsme zvětšila davku amem asi střeva dost poničene atb už nebereme 3 měsice ale jsme často nemocni už jsem byla na vbateru čekam vysledky ale zdalo se mi jestli by to nebylo dobre .A ješte jenda otazka neni hkoupost davat zodac jak neni prokazana alergie mame davat rano a večer 5 kapek i když budem zdravi dokud nevyčerpame jedno baleni a nijak obzvalst bych neřekla že nam pomahaj teda namem ten pocit dnera ma 15 měsicu doktorka chce zkusit jesli ji nezaberou aby nebyla každy měsic nemocna ale ja se obavam davat ji kapky pro alergiky jak neni alergik aspon testy vyšly negativne krev

Odpověď odborníka:

Nutrilon můžete. Zodac resp. antihistaminika se někdy podávají i v případě, že není jednoznačně alergie prokázána, efekt je možné posoudit až po delší době, takže v užívání pokračujte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: