Zoloft

Dobrý den Nedávno jsem si sem psala dotaz na který jsem dostala konečně jednoznačnou odpověď a moc mi pomohl jednalo se o zjištění že trpím depersonalizací a derealizací .....Beru zoloft 50mg ...brala jsem ho ráno jeden. Dr mi ho zvýšil na dva denně ale mám pocit že mi nepomáhá přijde mi to snad ještě horší spojila jsem se s paní které hodně pomáhal rivotril tak bych se chtěla zeptat zda bych si o něj měla říct nebo by bylo vhodné počkat jestli mi nedá dr třeba ten zoloft 100mg... Popřípadě jaká antidepresiva by na tohle mohla ještě pomoct ? nejlepší jsou prý ze skupiny SSRI chystám se na kineziologii ale v zázrak moc nedoufám je to deprimující stím žít. Nechci jít na návštěvu ke svému psychiatrovi a čekat zas na další neuspech a svůj život ochuzovat o dny které můžu žít naplno. Moc děkuji předem za odpověď Benešová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se po Zoloftu necítíte dobře, šlo by ho ve spolupráci s psychiatrem vyměnit za jiné antidepresivum. Je jich celá řada a někdy je třeba je vyzkoušet. Chápu Vaší frustraci z toho, že se na efekt antidepresiv čeká dlouho, ale to je bohužel jedna z nevýhod těchto moderních léků. Co se týče Rivotrilu, ten bych Vám rozhodně nedoporučovala, protože je silně návykový. Zdravím a přeji brzkou úlevu.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: