Zolpinox?

A co se psychiky týče, tak bude působit zolpinox na moje vnímání podobně jako neurol? Nemůže se mě po tom udělat psychicky špatně nebo nemůžu po tom mít nějaký paniky, ze by mi to vyloženě vyvolalo? Mám radši zkusit půlku? Právě bych chtěl zkusit jeden večer neurol a druhej zolpinox a střídat to, po neurolu usnu taky ale nechci si na něj zvykat...předem děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ondro, Zolpinox a Neurol působí každý na jiná centra mozku. Kdyby jste si dal Zolpinox a neměl možnost alespoň několik hodin spánku, cítil byste se velmi unavený a Vaše vnímání by bylo zastřené. Když si vezmete Neurol, když cítíte úzkosti, tak Vás jich zbaví. Pokud chcete usnout, tak je možné si vzít oba druhy léků, vhodné je je střídat i s večery, kdy si nebudete brát ani jeden. O Neurolu jsem ještě neslyšela, že by vyvolal nějaký záchvat paniky, spíše jí má odstraňovat. Neurol působí na celkové zklidnění mysli a tím pomáhá i při poruchách spánku, jinak sám o sobě nenavozuje spánek, ale tím, že se člověk zklidní, může spánek přivodit. Proto není vhodné, po jeho užití, řídit vozidla a rozhodně nepít alkohol. Děkuji za Vaši důvěru, přeji Vám vše nejlepší a přeji příjemný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: