Zoufalost

Dobrý den, předem se omlouvám za dlouhou zprávu. Dotaz se týká přítele, který je starý 20 let. V prosinci 2014 prochladl a onemocněl , v lednu mu ORL provedl výtěr krku a zjistil mu streptokoka. Přítel bral 3 x antibiotika a v průběhu nedodržoval pravidelné užívání probiotik. Při kontrole u doktora si byl vyzvednout léky v lékarně a odtud onemocněl, došel i stav, kdy měl 40ky horečky a odvezla ho sanitka.V nemocnici mu zjistili chřipku A. Pro jejich "jistotu" mu v průběhu nasadili nitrožilní antibiotika, které pro něj byli fatální.Zelený průjem i zvratky, kožní vyrážka. Po propuštění mu řekli, že v minulosti prodělal mononukleózu, neléčil ji , nevěděl o ní. Je prosinec 2015 a přítel obešel ortopeda,praktika, očního, štítnou žlázu si byl vyšetřit - má ji v rodině i jiné nemoci. Stále se necítí dobře, je malátný, unavený, vyčerpaný, bolí ho palec u nohy, záda a především ho trápí HLAVA. Psychikou to opravdu není, psychika se projeví až když mu je opravdu zle :-( Moc prosím aspoň o názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš dotaz je dost specifický. Nevím, co bych Vám více poradila, protože Váš přítel byl již opakovaně vyšetření. Pokud se i nadále necítí dobře, je nutné pátrat po jiné nemoci. Někdy je tělo velmi vyčerpané a trvá dlouho dobu, než se potíže zcela ustoupí. Dle vaše sdělení toho prodělal docela dost. Držím palce, ať se potíže zlepší.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: