Zpevnění prsou

  • Dotaz od: Simona1122
  • Publikováno: 23.11.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,vím že už ste na toto téma měli spoustu dotazů,ale přesto chci poradit. Po kojení ta pevnost prsou už není taková jaka byla a chtěla bych s těmi "věšáky" něco udělat ať to už budou cviky,prášky,mastičky či zákrok hlavně něco co má úspěch. Předem děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy spraví hodně dobrá podprsenka (malý objem kolem hrudníku a správný objem košíčků - nechte si poradit od odbornice v obchodě), dobré jsou také cviky na zpevnění prsního svalstva (vyhledejte si je na netu), které samy prsy nezlepší, ale zlepší držení těla a tím pádem i pocit. Trvalé a jisté je však pouze operativní řešení, tzv. plastika prsů - bud augmentace (zvětšení) nebo modelace (jejich úprava). Informujte se na jakékoli klinice plastické chirurgie, je to ovšem zákrok poněkud finančně náročný. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: