Zpožděná menstruace

Dobrý den,minulý měsíc jsem začala brát nový typ pilulek YAZ,předtím jsem brala Lindinette a toto pondělí jsem měla dostat menstruaci,ale nic.Ale od minulého pátku beru antibiotika,může být zpoždění způsobeno tínto?Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, někdy užívání antibiotik může vyvolat posuny cyklu, antikoncepci berte dál tak, jak máte. Pokud byste měla pochybnosti, zda nejste těhotná ( pokud třeba neberete tabletky zcela pravidelně), udělejte si před započetím dalšího platíčka těhotenský test.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: