Zpožděná menstruace

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat , zda může nachlazení - rýma,kašel , předtím ještě angína + penicilin způsobit opoždění menstruace, pohlavní styk jsem mezitím neměla... Předtím jsem měla menstruaci o dva týdny dříve, může to mít také nějaký vliv ? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Sáro! Může. Pokud jste neměla pohlavní styk, těhotná být nemůžete a jedná se s největší pravděpodobností o hormonální nerovnováhu, která souvisí s nachlazením. V případě, že by se menstruace nedostavila ani po 3-4 týdnech bylo by třeba navštívit vašeho gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: