Zpožděná menstruace

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat zda se může jednat o těhotenství: Před měsícem jsme měli s přitelem pohlavní styk, ale prasknul nám prezervativ.Antikoncepci neberu,takže jsem do 3 hodin užila Postinor.Menstruaci jsem dostala normálně v termínu. Ale tento měsíc se menstruace nedostavila.Mám zpoždění už 10 dní. A k tomu mám bílo-žlutý výtok a divný pocit v bradavkách. Dělala jsem si těhotenský test a byl negativní. Tak jsem se chtěla zeptat jestli zpožděnou mentruaci nemohla ovlivnit ta pilulka "PO". a zda se může jednat o těhotenství.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Postinor může rozhodit cyklus. test zopakujte za cca týden. Pokud bude nagativní, těhotná nejspíš nebudete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: