Zpožděná menstruace

Dobrý den, od června mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko, doposud jsem měla menstruaci pravidelnou cca po 27 dnech, v délce cca 6-7 dní, ale nyní mám 6 dní zpoždění. Mám tlaky v podbřišku a jen budu doufat, že nejsem těhotná. Při poslední kontrole mi gynekoložka našla myom cca 2cm, tak myslíte, že by to mohlo mít vliv? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tak malý myom by neměl cyklus ovlivnit, tělísko je spolehlivé,pokud je správně zavedeno,pro jistotu si udělejte gravitest a pokud by se menses do 10 nedostavila navštivte gynekologa. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Zpožděná menstruace | Od: Martina | 3.11.2013 15:11
Děkuji za odpověď, ale paní gynekoložka, když mi tělísko zavedla, tak mi na UZ ještě ukazovala, že je zavedeno "učebnicově". No tak si udělám těhu test a budu doufat, že se menstruace dostaví. Děkuji Martina
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: