Zpožděná menstruace a těhotenský test stále negativní

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné být těhotná i přes negativní těhotenský test. Po vysazení antikoncepce jsem měla poslední menstruaci 14.února. Od té doby stále nic a těhotenský test je vždy negativní.

Odpověď odborníka:

Těhotenské testy jsou spolehlivé a positivní již kolem 6 dne po případné koncepci, je tedy potřeba gynekologické vyšetření včetně ultrazvuku k objasnění příčiny která pravděpodobně bude hormonální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: