Zpozdena ms

Asi pred mesicem se prestala brat HA a mela jsem nechraneny styk (nekolikrat) ms je zpozdena 3 dny a test mi vysel negativni je mozne ze bych i tak byla tehotna ?

Odpověď odborníka:

N možné to ještě je, test nemusí ukazovat spolehluvě. zopakujte test s odstupem 7dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x