Zpoždění menses

Dobrý den, v pátek 23.3. 2012 jsem naposledy měla sexuální styk. Styk byl normálně s kondomem, HA neberu. Beru prášky Provera 5 mg. Ty jsem však brala o týden později, než jsem měla. Menstruaci jsem zatím nedostala- prášky jsem dobrala ve čtvrtek ráno 29.3.2012. Chtěla bych se zeptat, zda mohlo způsobit rozhození menses oddálené braní Provery a taky na možné těhotenství. Těhotenské testy jsem si dělala tři- poslední 15. den od možného početí- jen v případě, pokud by nám praskl kondom. Byly negativní. Na kolik procent se můžu ujistit, že nejsem opravdu těhotná. Děkuji mockrát

Odpověď odborníka:

Pokud jste dobrala Proveru 29,3 může to být ještě její účinek, na vašem místě bych si udělal ještě jeden test a poté bude-li negativní vyčkejjte 14 dní od 29.3 a pokud menses nepřijde teprve poté bych navštivil lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: