Zpoždění menstruace

Dobrý den, mela jsem s pritelem chraneny sex týden před ms a pak ještě 3 den před.Mela jsem to dostat 2.5 , některé příznaky těhotenství mam. K doktoru nemohu kvůli rodině. Je mi 15. Ale těhotenský test plánuji. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den , bez těhotenského testu se dále nepohnete ...

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Potvrzeno: pásový opar zvyšuje riziko mrtvice
Články: Potvrzeno: pásový opar zvyšuje riziko mrtvice
Riziko mozkové příhody...
Chůze pro zdravé srdce: nasaďte to správné tempo
Články: Chůze pro zdravé srdce: nasaďte to správné tempo
Jaro se nezadržitelně blíží...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: