Zpoždění menstruace

V kvetnu jsem mela pohlavni styk s pritelem. Nasledovne dostala menstruaci vcas. Tento mesic uz menstruace neprisla. Jsem uzivatel antikoncepce. Je mozne tehotenstvi? Dekuji

Odpověď odborníka:

Kamilo, pokud máte pravidelný cyklus a máte zpoždění menstruace udělejte si těhotenský test, který můžete zakoupit v lékárně, doporučuji test s co nejvyšší citlivostí. Pokud užíváte správně hormonální antikoncepci, tak je pravděpodobost těhotenství velmi malá, ale není vyloučená. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nové léky na cukrovku vsází na ledviny, navíc se po nich hubne!
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: