Zpoždění menstruace

Dobrý den, vynechala jsem antikoncepci, kterou beru už 3 roky v kuse. Měla jsem menstruovat už před týdnem a začíná mě to zneklidňovat, nevím, jestli vynechání antikoncepce může mít vliv, nebo jestli je to stresem. Dělala jsem si i těhotenský test a byl negativní.. Je možné abych byla i tak těhotná?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobně nejste těhotná, zopakujte test a normálně pokračujte v braní antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Články: Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Lidem citlivým na různé...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět věcí, které jste chtěli vědět o rakovině (a báli jste se zeptat)
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: