Zpoždění menstruace

Mám na vás dotaz ohledně prášků na oddálení menstruace. 7.12. jsem začala brát Orgametril na oddálení a dobrala jsem je 13.12. Menstruace se pak dostavila 15. a trvala do 19.12. (Byla celkem silná a první den mě bolelo v podbřišku mnohem víc než normálně). Potom jsem cca za 14 dní asi 3 dny špinila a teď jsem to měla dostat 19.1. ale už jsou to 2 dny a pořád nic. Měla jsem chráněný styk kondomem. Může tedy vynechání menstruace být příčinou těch prášků, nebo je i riziko těhotenství? (Kondom ale nepraskl). Předem děkuji za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

Může to být vlivem posunu, těhotná být nemusíte. Pro jistotu si udělejte za cca 5-6 dní test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: