Zpoždění menstruace při ha

Dobrý den, beru 2 měsíce antikoncepci Vonille, kde mám 4 denní pauzu a menstruace se nedostavila, i přes to že mám dnes poslední placebo tabletku. Antikoncepci beru pravidelně a přítel do mě po celou tu dobu neejakuloval. Je i zde přesto velká šance těhotenství? A mám pokračovat v dalším platicku? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano,pokračujte v užívání.Pravděpodobně těhotná nejste. Pro jistotu si udělejte cca za 2-3 týdny těhotenský test. S pozdravem dr.Kozák

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: