Zpoždění menstruace už skoro půl roku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..je mi skoro 18..Mám přítele, se kterým jsme spolu skoro 3 roky..Neměla jsem menstruaci už skoro půl roku..Těhotenské testy všechny negativní..Antikoncepci jsem brala jen chvíli,protože na to nemáme finance..Za chvíli ji zase začnu brát..Spraví se to tím,když jí zase vezmu? Nemůžu mít nějaký nádor nebo tak něco? V sexu nemůžu docílit orgasmu..Má to na to také vliv? Poraďte, prosím...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co se týče mentruace, po antikoncepci ji pravděpodobně mít budete. Je to jen úprava cyklu, až budete chtít těhotnět, s největší pravděpodobností se cyklus vrátí do té podoby, kde je dnes. Co se týče orgasmu, jste mladá a musíte si říci, co se Vám líbí o co ne. Zkuste sama ukázat příteli, jak "na Vás" , časem vše půjde. Mladé ženy jsou obecně reaktivnější na dráždění rukou než vlastní styk.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: