Zpoždění ms

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně zpoždění MS. 5 dni jsem hrála antibiotika Ciplox 500 na zažívací problémy po dohrání jsem musela do 4 dnů vyhledat lékaře a ten mi antibiotika nasadil znovu na 10 dni. Mezi tím jsem měla dostat MS již to bude týden co mám zpoždění. Delala jsem si tehotensky test a ten vyšel negativne. Může zpozdeni souviset s antibiotiky.? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika by na průběh cyklu vliv mít neměla,udělejte si gravitest je spolehlivý a positivní již kolem 6 dne po případné koncepci bude li negativní vyčkejte a když by se ani další menses nedostavila navštivte gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: