Ztloustnuti

Dobrý den chtela jsem se opet jeste jednou zeptat jestli by mi pomohl Pangamin na ztloustnuti dekuji:-)..a pokud je to geneticky ze jsem hubenoucka da se nejak vubec pribrat? nebo az vekem.a nebo po porodu...a krom toho chci s pritelem mimnko a dlouho nam to nejde muze to byt tim ze jsem hubena? vazim 57 kilo a merim 172cm bmi mam v normalu ale tak tak na svoji vysku bych mela mit jeste tak pet kilo navic.Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý večer.Žádný lék sám o sobě nedokáže způsobit"ztloustnutí".Předpokladem je dodávka "materiálu"k výstavbě tkání.Lék může ovlivnit chuť k jídlu,úroveň látkové výměny,chuťové preference.Pangamin je oblíben jako vitaminový zdroj,vitaminy samy mají speciální úlohy v biochemických procesech.Rozhodně tedy nelze "přibrat"pouhou konsumací tabletek.V současnosti dokáže poskytnout mnoho praktických rad vysokoškolsky vzdělaný odborník-nutriční terapeut.Kontakty jistě najdete na internetu,případně Vám mohou poradit lékaři,kde jej vyhledat.Projdete jídelníček,Váš pohybový režim..můžete navázat spolupráci dle vašich představ.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x