Ztráta chuti

Dobrý den, před 4 týdny jsem byla na toseloktomii, všechno proběhlo v naprostém pořádku, ale co jsem začala tak nějak jíst normální jídla, ne kaši, tak nemám chuť. Tzn. že nevím, co jím. Cítím jen jídla, která jsou velmi ostrá a nebo výrazná (mandarinka, ananas...) Jak dlouho to může trvat a je to vůbec normální? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ztráta chuti po operaci nosních mandlí je pomerně častá komplikace. Časem se ale většinou samovolně upraví. Doporučil bych proto konzultaci s ošetřujícím ORL odborníkem, který Vám podá přesné informace, kdy by se Vým chuť měla vrátit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ZRA ÁTA SLANÉ SLADKÉ ATD CHUTĚ NA ŠPIČCE JAZYKU | Od: Míla | 16.12.2015 22:01
JE TO ASI TYDEN CO JSEM MĚLA JÍDLO BEZ CHUT HLAVNĚ SLANÉ,TAK JSEM VŠE PŘESOLILA, AŽ DNESKA MĚ NAPADLO SI LÍZNOUT SOLI A ONO NIC ŽÁDNÁ SLANÁ CHUŤ ?ČÍM BY TO MOHLO BÝT?
reagovat
re:ZRA ÁTA SLANÉ SLADKÉ ATD CHUTĚ NA ŠPIČCE JAZYKU | Od: uLékaře.cz | 18.12.2015 15:52
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: