Ztráta chuti na sex po doxybene

Chci se touto cestou optat, na lék Doxybene a sex při jeho užívání.Můj přítel ho užíval na boreliozu. Při léčbě přestal mít chuť na sex a po dobrání léku je to stejné. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Aleno, přestože reakce na podávané léky jsou často individuální, ztráta chuti na sex nepatří mezi typické nežádoucí účinky těchto antibiotik. Vašemu příteli bych doporučila vyšetření praktickém lékařem a dále případně lékařem specialistou k vyloučení jiné příčiny obtíží. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

MUDr. Barbora Bačová
MUDr. Barbora Bačová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: