Ztráta citlivosti horních končetin od krční páteře

Dobrý den, potřeboval bych poradit s takovou záludnou a prekérní situací. Mívám často ztuhlou krční páteř a navíc mi bylo zjištěno pozitivní (HLA B 27 potvrzeno konfirm. testem bechtěr) snažím se cvičit každý den aby to bylo o něco lepší, ale zdá se, že je to čím dál tím horší, takže kdybych měl pouze první variantu ztuhlou páteř a nebo bechtěr., je vůbec možné, abych pociťoval necitlivost končetin hlavně rukou? mám to skoro na denním pořádku. Jsem vyšetřen od hlavy k patě, takže mě docela přivádí do rozpaků, že sem tam necítím některou ze svých končetin. 5 sekund, někdy i více, skoro to vypadá, jako stav, když člověka lapne mrtvice, což mě udivuje, protože mozek mám vyšetřen také. Nevíte, z čeho to může být? Je vůbec možné, aby tohle krční páteř způsobovala? Děkuji za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lary! Výpadky citlivost v končetině a různé brnění může skutečně způsobovat prostá "zatuhlá" páteř, respektive svaly kolem ní. To ani nijak nemusí souviset s morb. Bechtěrev. Cvičte dál.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: