Ztráta libida po užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc, je mi 26 let a užívám antikoncepci od 17 let, ale poslední dobou nemám chuť na sex, myslím si, že to není normální, je možné, aby to bylo způsobené tou antikoncepcí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano to možné je, některé preparáty mohou mít ztrátu libida jako vedlejší nežádoucí účinek. Poradte se s lékařem a buď druh antikoncepce změňte, nebo zkuste jiný způsob.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: