Ztráta menstruace

Dobrý den,před půl rokem jsem začala brát antikoncepčí pilulky jménem Cerazette. dostala jsem je na předpis kvůli tomu že máme v rodině dědičnou trombofilii.Můj gynekolog mě varoval že po této antikoncepci mohu mít rozházenou a slabou menstruaci ale já ji nemám už 2 a půl měsíce. ani bollesti ani nateklá prsa jako předtím. Uplně mi vymizela. Je to v pořádku? děkuji a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Ano,gestagenní antikoncepce toto může způsobit příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: