Ztráta menstruace - doplnění

Reaguji na odpověď pana Sládečka. http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/ztrata-menstruace-77209 V dotazu jsem zmiňovala, že mi byla objevena Leidenská mutace, proto jsem antikoncepci vysadila. Užíváním antikoncepce se mi zvyšuje riziko trombózy. Myslíte si, že i přes tento fakt, bych měla antikoncepci znovu užívat?

Odpověď odborníka:

Antikoncepci byste užívat neměla, máte zvýšené riziko trombozy. K řešení by bylo dobré nasadit gestagen do druhé fáze cyklu, abyste menstruovala a clostilbegyt na ovulaci.Ale to až budete chtít těhotnět.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x