Ztráta sleziny

Dobrý den, bohužel jsem přišla o slezinu a chci se teď zeptat, jestli je pro mě vhodné očkování proti rakovině děložního čípku a také antikoncepce. Myslím tím jestli to nějak nemůže zatížit můj organismus nebo zapříčinit nějaké poruchy krve . Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při chybění sleziny je člověk náchylnější jen k bakteriálním infekcím, ale pokud budete žít a hlavně jíst zdravě, otužovat se, dbát na psychohygienu (život v souladu s okolím a bez stresů) a a dobře spát, vaše imunita bude v pořádku a nemusíte se ničeho obávat, ani antikoncepce ani očkování. Otázku antikoncepce ještě prodiskutujte s gynekologem, měl by jistit, zda ve vaší rodině nejsou např. nemoci krvetvorby nebo trombosy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: