Ztráta sluchu

Nedávno jsem prodělal ztrátu sluchu + vertigo na pravou stranu. Měl jsem infuzní terapii 7 kapaček a teď je mi lépe, ale pořád to nejsem já. Po včerejších kontrolních odběrech krve mám opět nárůst aslo 523 a leukocyty 12,3. Ty hodnoty aslo pořád stoupají. Mám udělané nové výtěry z krku a čekám na výsledky, ale budou až příští týden. Jsem bez léků. Co na sobě pozoruji, tak zvláště když jdu na malou je cítit moc tak ale jinak. A sem tam jakoby mi bušilo srdce. Tak nevím. Co myslíte. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jane. Zápach moče je možný i poté, co neužíváte léky. Některé se z organizmu vylučují i delší dobu. Občasné bušení srdce nebývá u zdravého jedince nic neobvyklého. Pokud se Vám tyto potíže vracejí, sdělte je svému ošetřujícímu lékaři.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Studie varují před e-cigaretami
Články: Studie varují před e-cigaretami
Regulace elektronických...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x