Ztrata/ snizeni sexualni touhy

Je mi 19 let a v srpnu sem mel potize s brichem tak sem dostal helicid a motilium, pred tim sem svuj sexualni zivot mel super rozrusit me bylo snadne , tyden na to co sem zacal brat leky sem byl s holkou v posteli ktera me vzrusovala jen pri objimani, ted vedle me lezi naha a semnou to nic nedela, kdyz ji uspokojuji tak bez erekce, pak kdyz se mi zacne venovat tak se ji to povede ale neni to jak pred praskama, kdyz sme spolu v posteli tak ji uspokojim 3x zasebou a me sotva 1 zacina mi to chybet a ona je z toho nestastna ze me nezvladne kolikrat uspokojit a me to zacalo take vadit a mam obavy ze casem to bude jeste horsi a bojim se abych pak nekdy mohl mit deti, helicid a motilium sem bral pres mesic, 2 dnem neberu je neberu a zacal brat kinito a za 5 dni zase mam helicid, ja vim ze v motilium to je jako castych vedlejsich ucinku, tak bych se chtel zeptat jestli se mi sexualni touha vrati. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud by šlo skutečně o nežádoucí účinek tohoto léku, tak po jeho vysazení dojde spontánně k úpravě. Pokud e, tak je třeba hledat problém někde jinde.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: