Ztráta vidění,brnění končetin,necitlivost stehna

Dobrý den, cca před 5 lety jsem začla mít problemy s krční pateří (bolesti hlavy-migreny,brnění v rukou,slabost v rukou,únava).moji pani dr jsem navštívila az kdyz jsem nahle začla vidět rozmazaně přitom mě bolelo v očích trvalo to cca 14 dní a pak to samo zmizelo.dr me poslala domu at si dám ibalgin a odpočívám.a poslala mě na oční-nic nima nemam mi bylo řečeno.problemy se mi ale zhoršovaly migreny neunosný,brnění v rukou,brnení v zádech,s tak jsem skončila na pohotovosti na opich a druhý den u meho neurologa-14 dni jsem dostavala infuze a byla mi predepsana rehabilitace,byla jsem na MRI vysetrení v pořádku,eeg v pořádku,jen na to videni pokrcil rameny-nevi,rhb mi strasně pomohla cvičím vlastne do ted..nebolí mě ani zada ani hlava a to opravdu vubec.ale brnění mi zustalo ba naopak se zhorsuje brním castěji a v noci mě to budí a mam treba tak ztuhlou roku ze ji nemužu ani rozhejbat musim tou druhou ji pomoct.a uz i v nohou...,i unava pretrvava.asi před měsícem mi u tv zneciltlivela kuze na stehne bylo to neprijemny,a ted mi znecitlivela znovu trvalo to dva dny a zase zmizelo.myslite ze bych se mela nechat znovu vysetrit? na krcni pater uz mi znecitlivela kuze na noze moc nesedi.dekuji za odp.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše problémy mohou souviset s onemocněním krční páteře. Bylo by vhodné se znovu obrátit na neurologa. MR vyšetření - bylo krční páteře nebo hlavy? Necitlivost na stehně nebo na celé polovině těla? Měl by Vás určitě vyšetřit neurolog.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: