Zubní kazy

Ráda bych se zeptala, když mám zubni kazy a už mi leze dolu zubní sklovina, zda se to dá zachránit kompozitní výplňí? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vnější poškození zubu, tedy stav skloviny , nerozhoduje o tom, zda lze či ne, ještě použít bílou výplň k rekonstrukci zubu. Záleží na hloubce kazu, tedy zda již nezasahuje k zubní dření a nezpůsobuje zánět v nervu zubu. Pokud ne, lze zub bílou výplní rekonstruovat. Doufám, že Vám má odpověď byla nápomocná. S pozdravením Velebilová Hanka

MDDr. Hana Velebilová
MDDr. Hana Velebilová

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Schill Dental Clinic Praha s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: