Zubni nahrada

Dobry den, chtela bych se zeptam mam nahore na prave i leve strane od jednicky po trojky udelany mustek na mych zubech ktere jsou zbrousene do spicek. U obou ctyrek nahore mam titanove nastavce a zuby nasazene po predchozim vytrzeni mych vlastnich zubu. Mustek nebyl dobre udelan a zuby se mi zkazily, uz mi v puse moc zubu nezbylo a stejne jsou zkazene. Chtela jsem se zeptat kdyz jsem epileptik a zuby chci komplet vytrhat pod narkozou. Zda je mozna k tomu mozno napsat indikaci a pojistovna mi narkozu zaplati, kdyz pujdu na zubni chirurgii. Opravu zubu si dovolit nemuzu mam dve nemocne dcery a veskere fin. prostredky padnou na jejich lecbu. Mam nejakou sanci, abych se zbavila bolesti???? Boli me to komplet a neda se to vydrzet. Chtela bych si nechat udelat takzvane "klapacky". Budu rada za kazdou radu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Veroniko, situace jak ji popisujete nezní optimisticky. Má rada je podstoupit vybavení zubů, které jsou problematické a zhotovit buď částečné či celkové náhrady. Celkovou anestezii si vybíráte proč? Vše se dá přeci bezbolestně zvládnout po podání místního znecitlivění. Rizika jsou menší a následné komplikace snesitelnější. Toto ošetření pojišťovna u smluvních lékařů proplácí. Je možný doplatek na zhotovení náhrad, například při použití kvalitnějších estetičtějších zubů. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: