Zuby

DOBRÝ DEN ,PANE DOKTORE MŮJ PROBLÉM JE OHLEDNĚ HORNÍ ŠESTKY ,KTERÁ MĚ OBČAS POBOLÍVÁ ,ÚDAJNĚ JE ZUB JIŽ MRTVÝ LÉKAŘ MI ŘEKL ŽE JSOU TAM 4 KANÁLKY ,RENTGEN NEUDĚLAL ,MÁM OBAVY ABY NEMĚL TEN ZUB VLIV I NA OSTATNÍ ,NĚKDY MĚ BOLÍ I CELÁ STRANA ČELISTI A DOLNÍ ČTYŘKA,ZUB JE NEJSPÍŠ DLOUHODOBĚ POD CHRONICKÝM ZÁNĚTEM ,NEVÍM ZDA LÉKAŘ POSTUPUJE DOBŘE BEZ RTG, A JEŠTĚ JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT JAKÁ BY BYLA PŘIBLIŽNÁ CENA ZA VYČIŠTĚNÍ ,DĚKUJI ZA ODPOVĚD ZASÍLÁM SNÍMEK

Odpověď odborníka:

Dobrý den, snímek bohužel nebyl připojen, vše záleží na příčině, kdy byl zub ošetřen a zda je zde zánět či ne. Rentgenové vyšetření v rámci diagnostiky dělám pro doplnění. Pokud obtíže přetrvávají, jiné zuby v okolí jsou zdravé, zaměřil bych vyšetření na tento zub. Pokud lékař ví kolik je zde kanálků, musel do zubu již vstupovat, tedy nechápu proč se ptáte na cenu zaplnění. Zub není zaplněn? Cena je různá dle pracoviště, na tuto otázku se doptejte na místě, kde si zub chcete nechat ošetřit. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Sexem k astmatickému záchvatu?
Články: Sexem k astmatickému záchvatu?
Astma a alergickou rýmu...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak zmírnit bolest zubů i strach ze zubaře? Pomocí homeopatik!
Plíce
Články: Plíce
Plíce jsou součástí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: