Zuby

Pane doktore mam zanet zubu leveho dolniho moudraku byl jsem u sve doktorky rano na akutni pripady ona mi ho otevrela jenomze mi otok uz slezl i pod bradu ale rekla mi ze to neni tak hrozny ale jen kdyz polknu tak to dost citim a levou stranu od mandle mam dost oteklou dala mi antibiotika V-PENICILIN 1,2 MEGA BIOTIKA a zajimalo by me za jak dlouho bude ten otok trochu ustupovat protoze je mi to neprijemne a bojim se abych pak zase neprisel nekam pozde

Odpověď odborníka:

Velmi důležité, jaký je průběh a jaké jsou celkové příznaky. Pokud se otok zhoršuje a přidají se i celkové příznaky - teplota, schvácenost, třesavka, poruchy polykání - ihned a to i v noci se vydejte na nejbližší pohotovost. Ideálně na stomatochirurgii, která je u větších nemocnic.

MUDr. Radoslav Lacina
MUDr. Radoslav Lacina

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Centrum dentální péče

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: