Zuby moudrosi

Dobry den chtěl bych se zeptat.Jiz dlouho mám problemy s vodovou rýmou a ucpaným nosem puvodne jsem myslel že je to příznak alergie ale všechny vysledky zadnou alergii neprokázaly.Může byt za přičinou růst moudráků? A je lepší je v tomto připadě odstranit ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je nepravděpodobné že by tyto příznaky měli spolu souviset, pokud je zánět čelistní dutiny způsobený zubem očekával bych jiný výtok než "vodovou rýmu" jak píšete. Pro klid v duši a vyloučení jiných příčin se nechte vyšetřit stomatologem a nechte si zhotovit snímek OPG. Pokud obtíže přetrvávají můžete zajít na ORL. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: