Zvedání ročního dítěte za ruce

  • Dotaz od: Markéta Havlíčková
  • Publikováno: 2.9.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, zajímalo by mě, zda můžeme bez obav naši 16timěsíční dceru zvedat do vzduchu za natažené ruce a např. metr poponést. Tato zábava (dělá andělíčka) se jí velice líbí, ale máme obavu, jestli to nemá negativní dopad na klouby, vazy atd. Děkuji, Havlíčková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, když to nebudete dělat prudce (s trhnutím), často a když nebude viset za ruce dlouho, nijak výrazně by to uškodit nemělo.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: