Zvětšená děloha

Dobrý den, na urologii mi bylo řečeno,že mám zvětšenou dělohu.Mohu být těhotná?Já ale byla v té době na rentgenu malé pánve.Co s tím?To by mohlo být dítě poškozeno?Pokud ano,přistupuje se k přerušení ze zdr.důvodů nebo se čeká co a jak se vyvine?

Odpověď odborníka:

Pokud byste byla těhotná a měla již zvětšenou dělohu, tak byste jistě nějakou dobu nemenstruovala. V případě ozáření malé pánve na počátku těhotenství je nejlepší interupce. Rozhodně bych nečekala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pseudoefedrin – cukr i bič
Články: Pseudoefedrin – cukr i bič
Každý lék může být za...
Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Články: Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Nespavost trápila už naše...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kaloba: rostlinný lék, který vás znovu vrátí do formy!
Články: Kaloba: rostlinný lék, který vás znovu vrátí do formy!
Znáte nejčastější důvod...
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Články: Jíte v noci? Možná trpíte syndromem nočního přejídání
Trávíte v nočních hodinách...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Endometrióza (3. díl)
Články: Endometrióza (3. díl)
Endometrióza bohužel nemůže...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: