Zvětšená mandle a lymfoscintigrafie

Mám jít na lymfoscintigrafii a mám zvětšenou krční mandlí. Jinak žádné jiné potíže. Můžu toto vyšetření podstoupit?. Jedná se hlavně o vyšetření z důvodů otoku a bolesti dolní končetiny .Děkuji Petra.

Odpověď odborníka:

Petro, pokud ošetřující lékař vyšetření scintigrafií indikoval, jistě toto vyšetření můžete podstoupit. K vašemu zdravotnímu stavu se více nemohu vyjádřit, protože nemám k dispozici výsledky vyšetření. Doporučuji vám vyšetřovací a léčebný postup vždy konzultovat s ošetřujícím lékařem, který zná váš zdravotní stav a výsledky všech dosud provedených vyšetření. Jako pacient máte právo veškeré postupy s lékařem konzultovat a samozřejmě se také rozhodnout, zda vyšetření podstoupíte či nikoliv.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: