Zvětšená nebolestivá uzlina v třísle

Dobrý den, před měsícem jsem si nahmatala v třísle zvětšenou uzlinu oválného tvaru,která nebolí. Bojím se, aby to nebylo něco vážného. Je mi 20let. Ďěkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Kláro, pokud máte pouze zvětšenou nebolestivou uzlinu a žádné další potíže, s největší pravděpodobostí to nic závažného nebude. Zvětšená uzlina bývá v souvislosti se zánětem, i větší pupínek, vřídek může její zvětšení způsobit. Pokud se nebude zmenšovat, zarudne, začne bolest, určitě bych zašla za praktickým lékařem se poradit. Poslední možností je její vyříznutí na chirurgii. S pozdravem MUDr Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: