Zvětšená pravá uzlina

Dobry den mam problem jedna se o zvetsenou pravou uzlinu (lehce boli) pod celisti.Nevim jestli to spolu nejak souvysi ale v puse mam na prave strane aft.Tento aft mam druhým dnem ale tou uzlinou si casove nejsem jisty.Zajimalo by me jestli tento problem sam odezni nebo mam neco podniknout.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, většinou aft v ústech vyvolá reakci na uzlinách pod čelistí ,která odezní do 3 týdnů po zmizení aftu, pokud ne, je vhodné zajít na ORL vyšetření.

MUDr. Karolína Dostálová
MUDr. Karolína Dostálová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: ORL ambulance PP Hospitals, Nemocnice Brandýs nad Labem

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x