Zvětšená prsa po antikoncepci

Dobrý den, mám menší problém se svými prsy. Začala jsem zhruba před měsícem začít brát novou antikoncepci. Po ní mi začala růst prsa, někdy mě dokonce bolí nebo svědí bradavky. Kdybych neměla prsa D, tak by mi to nevadilo, jenže už teď mám velké prsa a budu přecházet na podprsenky E. Podotýkám, že jsem nepřibrala ani kilo, protože už měsíc jím zdravě a cvičím. Menstruace mi trvala jen 2 dny. Při staré antikoncepci i 5 dnů. Myslíte, že když antikoncepci vysadím a začnu brát jinou, že mi přestanou růst? Prosím o radu. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Je možno zkusit nízkodávkovanou antikoncepci ale i v tom případě není nežádoucí efekt na prsa vyloučen

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: