Zvětšená uzlina

Mam takovy dotaz. O víkendu sem byla u pritele který měl v puse opar. Došlo i na orální styk . Druhy den se mi udelaly na prirozeni takove male puchyrky, šla sem na gynekologii kde mi lekar potvrdil, že jde o vaginalni opar. Dostala sem tablety Herpesin 400. Dnes je beru druhý den, a nahmatala sem si na trisle takovou malou uzlinu, celkem dost bolestivou i na dotek. Co sem cetla na internetu, tak je to pry bezne ale ja jsem plašan, tak se radši ptam. Jestli s tim mám zas letet k doktorovi, nebo je to bezne. Predem moc děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Jedná se o reaktivně zvětšenou uzlinu při akutním infektu, běžná reakce organismu. Nemusíte se ničeho obávat. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: